Öppna/stäng menyn

4 portioner

bild dweb
200 gram sötmandel
olivolja
flingsalt
flytande honung
200 gr chèvre
4 skivor vitt bröd
ruccola eller annan
sallad
balsamico-kräm
Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Hetta upp oljan i en stekpanna, tillsätt sötmandeln. Stek ett par minuter under omrörning.

3. Ringla honung över mandlarna och rör runt. Var försiktigt så det inte bränns!

4. Smaka av med flingsalt och låt mandlarna svalna. Hacka 2/3 av mandeln i små bitar.

5. Lägg en bit chèvre på varje brödbit, toppa med de hackade mandlarna samt honung. In i ugnen ca 10 minuter.

6. Lägg salladsblad runtomkring toasten, ringla balsamico-kräm över samt toppa med de hela mandlarna.

 

 

Bon Appétit !
frankrikes-flagga

 

Välkommen till Apricot

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Därför vill vi att du garanterar att du är över 25 år

Jag är över 25 år