Renskav

Ingredienser 4 portioner

2 gula lökar
500gr renskav
200gr kantarellerrenskav
3dl grädde
2msk messmör
2tsk soja
2-3 msk Silverboom
0,5 msk viltfond
Smör
5 krossade enbär
2 kryddpepparkorn
salt och peppar

Servera med ett glas Silverboom Special Reserve, kokt potatis, och rårörda lingon.

Gör så här:

Hacka löken. Fräs lök och renskav i smör i en gryta. Fräs kantarellerna i en panna, tills det mesta av vattnet i svampen dunstat bort. Tillsätt sedan kantarellerna och alla andra ingredienser till grytan. Salta och peppra efter smak och tycke. Låt koka under lock i 10 minuter. Kom ihåg att smaka av under tillagningen!

Tips! Prova att riva parmesanost över för att få en lyxig touch.

 

Välkommen till Apricot

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Därför vill vi att du garanterar att du är över 25 år

Jag är över 25 år