Öppna/stäng menyn

Ingredienser 4 portioner

2 gula lökar
500gr renskav
200gr kantarellerrenskav
3dl grädde
2msk messmör
2tsk soja
2-3 msk Amicone
0,5 msk viltfond
Smör
5 krossade enbär
2 kryddpepparkorn
salt och peppar

Servera med ett glas Amicone, kokt potatis, och rårörda lingon.

Gör så här:

Hacka löken. Fräs lök och renskav i smör i en gryta. Fräs kantarellerna i en panna, tills det mesta av vattnet i svampen dunstat bort. Tillsätt sedan kantarellerna och alla andra ingredienser till grytan. Salta och peppra efter smak och tycke. Låt koka under lock i 10 minuter. Kom ihåg att smaka av under tillagningen!

Tips! Prova att riva parmesanost över för att få en mer italiensk touch.

 

Receptet i utskriftvänligt pdf-format. 

Välkommen till Apricot

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Därför vill vi att du garanterar att du är över 25 år

Jag är över 25 år